Echipa LIM Romania

Specialiștii în Coaching din echipa LIM România, facilitează procesele de analiză strategică, gândire inovativă și acțiune transformațională pentru cei care îndrăznesc să experimenteze noi strategii și tehnici de învățare pentru a produce rezultate excepționale în timp foarte scurt.

Workshop-urile și programele nostre sunt în primul rând livrate cu suflet. Fiecare dintre noi, iubește ceea ce face și aduce în sistem un mod propriu și complementar de aborda fiecare situație, client și provocare în parte. Ne asigurăm  că munca făcută alături de noi este plăcută și că obiectivele sunt atinse cu maximum posibil de ușurință.

Facem această muncă cu dăruire, dedicare și un înalt nivel de profesionalism, recunoscut și apreciat la nivel internațional. Participanții sunt de fiecare dată surprinși de multitudinea revelațiilor, soluțiilor și acțiunilor concrete care se produc în timp real.

Hai să facem cunoștintă!

Certified Learning Coach ARL
Country Director
Ana-Maria Alexandru

Cred cu adevărat că îndrăzneala are în sine geniu, putere și magie – orice ne imaginăm avem capacitatea să și realizăm. Tot ce trebuie să facem este să începem să acționăm.
Hai să îndrăznim!
[citeste mai mult…]

South Area Manager
Marian Opran

Nu aștepta până îți vine cheful. Nu vei realiza nimic dacă faci asta. Mintea ta trebuie să știe că e cazul să se pună pe treabă. Poți fi orice vrei să fii în viața asta.
[citeste mai mult…]

Coach-Facilitator ARL
North & East Area Manager
Cristina Onofrei

Un singur lucru produce schimbarea pe care o cauţi: ACŢIUNEA. Visurile, ideile şi cuvintele n-au nici o valoare fără acţiune. Te ajut să îţi alegi acţiunile care să îți înfăptuiască visurile.
[citeste mai mult…]

Coach-Facilitator ARL
Center & West Area Manager
Mirela Hagea

Cred că fiecare om are o inimă blândă, ascunsă de multe ori sub o armură care îi permite să supraviețuiască. Îmi doresc să inspir oamenii să fie autentici și responsabili pentru viața lor, să trăiască cu bucurie.
[citeste mai mult…]