Servicii si programe

Soluțiile LIM pentru Provocările Strategice ale Organizațiilor

Programele și soluțiile LIM bazate pe Metodologia ARL pentru Dezvoltare Strategică și Implementare, Vânzări Eficiente, Inovație și Inițiativă, Sustenabilitate și Responsabilitate Corporativă, Transformare Culturală și Leadership Împărtășit, sunt personalizate în funcție de obiectivele, bugetul, participanții și actorii principali, direct interesați de succesul proiectelor organizației.

Program de Certificare Coach de Echipă

LIM a perfecționat programul de Certificare pentru Coachii de Echipă de-a lungul a 30 de ani, lucrând cu profesioniști din toată lumea, în domeniile: HR, Business Partners, Learning &Development, Leaders&OD Professionals.
De aceea acesta este unul dintre cele mai performante programe de certificare din lume și este recomandat coachilor si consultantilor profesionisti, care vor să își dezvolte abilitățile multidimensional.

Echipa de Înaltă Performanță

Acest program dezvoltă abilitățile membrilor echipelor de a produce rezultate de o și mai înaltă performanța pentru toate tipurile de echipe: echipe de proiect, echipe de sine stătătoare sau asamblate ad-hoc, echipe multi-funcționale sau inter-culturale, echipe administrative, sau de conducere, fizice și/sau virtuale, locale sau globale.

Dezvoltarea liderilor

Programul conferă o experiență inedită prin eficiența procesului dedezvoltare a liderilor, orientat pe rezultate: managerii primesc coaching deechipă profesionsit în timp ce muncesc în timp real la soluționarea celormai importante provocări strategice ale organizației.

Executive coaching

Prin acest program susținem liderii să dezvolte un plan personalizat de dezvoltare multidimensională, adresând simultan planul de Business, Organizațional, de Echipă, Profesional și Personal.