Eficiența Coachingului de Echipă în Organizații

Workshop experiențial ARL Action-Reflection-Learning

Eficiența Coachingului de Echipă în Organizații – București, 3 Martie 2018

Organizat de Echipa Regională

Coach-Facilitator ARL
Marian Opran

South Area Manager,
Coach-Facilitator ARL

Coach-Facilitator ARL
Cristina Onofrei

North & East Area Manager, Coach-Facilitator ARL

Invitat Special

Certified Learning Coach ARL

Ana-Maria Alexandru

Country Director LIM Romania

Operating Council Member  al  Leadership in International Management, LIM LLC USA – firmă globală de consultanță în afaceri și management cu peste 30 de ani de experiență în coaching la nivel internațional, focusată pe dezvoltarea leaderilor și creșterii productivității echipelor utilizând metodologia unică Action Reflection Learning.

Echipa de Coachi LIM Româniaoferă în cadrul acestui workshop o demonstrație de eficiență a metodelor, tehnicilor, principiilor și instrumentelor ARL , metodologiei utilizată în crearea programelor și serviciilor LIM pentru a genera creșterea implicării, a angajamentului și performanței în echipe și organizații.

Acest eveniment este un workshop și spre deosebire de o conferință ”clasică” se bazează pe implicarea fizică, cognitivă și emoțională a fiecărui participant în activitățile propuse de către organizatori: studiu de caz, coaching colaborativ, principiile ARL – implicații și aplicații în echipe și organizații.

Vă invităm să veniți pregătiți pentru o sesiune autentică de ”învățare experiențială”, dinamică, cu momente de revelație, amuzament și conectare profundă la sine, care se va încheia cu o sesiune de celebrare inedită ca abordare a recunoașterii contribuției din perspectiva apreciativă.

Prin participarea la acest workshop experiential ARL te familiarizezi cu principiile și conceptele metodologiei Action-Reflection-Learning și:

Experimentezi

o atmosferă de lucru facilitată de profesioniști în crearea de echipe înalt performante cu leadership împărtășit

Contribui

cu experiența și cunoștințele proprii la facilitatea găsirii unei soluții la o provocare a unui alt participant

Beneficiezi

de suportul echipei formată ad-hoc pentru explorarea unei provocări reale proprii și identifici potențiale acțiuni de depășire a acesteia

Deprinzi

câteva strategii eficiente pe care le poți folosi imediat pentru a îmbunătăți atmosfera și colaborarea în echipa ta

Identifici

cum poți aplica în organizația ta ceea ce ai descoperit și ai învățat pentru a crește performanțele și productivitatea echipei din care face parte.

Workshop-ul are loc pe data de 3 Martie 2018 de la ora 9:30 la ora 18:30 în București. Locația va fi anunțată participanților.

Pentru a participa la acest workshop experiențial ARL:

  1. Alege din variantele de mai jos, ceea ce ți se potriveste cel mai bine: early bird (până pe 29 decembrie 2017) sau full price (până pe 26 februarie 2018).
  2. Profită de BONUS! Invită alături de tine factorii de decizie din departamentele direct interesate de implementarea metodologiei ARL în organizația voastră.
  3. Înscrie-te. Completează pentru fiecare invitat formularul din site cu datele de identificare și datele de facturare. Apasă butonul de înscriere de mai jos.
  4. Achită suma aferentă înscrierii în 24 ore de la factura proforma primită în baza transmiterii formularului. Ai întrebări? Scrie-ne. Îți răspundem imediat!

98 euro

Vii singur/ă? Poți achita până pe data de 26.02.2018 suma integrală, sau, poți beneficia de discount-ul Early Bird.

89 euro

Achiți până pe data de 29.12.2017? Te încadrezi la Early Bird cu un discount de 10%!

Bonus

Vii însoțit/însoțită? Fiecare dintre invitații tăi primește o reducere de 10 euro, iar tu, primești 10 euro reducere pentru fiecare dintre oaspeții invitați de tine. Vino cu echipa!

Bonus Exclusiv de 5% discount SUPLIMENTAR pentru participanții la evenimentele partenerilor noștri și pentru câștigătorii voucherelor LIM România la Conferințele Profesionale. Vă mulțumim!

Participarea la acest eveniment se face numai pe baza de înscriere prealabilă sau pe baza invitațiilor VIP.

Ținuta: bussines casual.

Înregistrarea oaspeților începe dimineața la ora 9:00 cu cafea și bunătăți.
Noi începem workshop-ul la 9:30 fix, este important să ajungeți la timp.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag,

Echipa LIM România.